Waarom zie ik "We hebben geen ondersteunde apparaten gevonden" wanneer ik Touch ID op macOS probeer in te stellen voor de opties voor meervoudige verificatie vingerafdruk in LastPass?

Situatie

Wanneer u Touch ID probeert in te stellen als de opties voor meervoudige verificatie met vingerafdruk in uw LastPass-accountinstellingen, wordt het bericht "We hebben geen ondersteunde apparaten gevonden" weergegeven. weergegeven.

Vingerafdruk/Smart Card - er werden geen ondersteunde apparaten gevonden

Oorzaak:

De optie voor meervoudige verificatie met vingerafdruk ondersteunt alleen apparaten met vingerafdrukondersteuning waarop Windows draait.

Oplossing:

Touch ID op macOS wordt alleen ondersteund bij het ontgrendelen van de LastPass Mac App (als de instelling is ingeschakeld). Meer informatie.