Waarom zie ik de melding 'Deze koppeling is al gebruikt of verlopen' bij het activeren van de wachtwoordloze verificatie?

U kunt een bericht tegenkomen over het verlopen van de registratielink wanneer u wachtwoordloze verificatie voor uw LastPass-account probeert te activeren.

Situatie

Als LastPass-gebruiker probeert u wachtwoordloze verificatie te registreren, maar wanneer u klikt op Registratie starten in de registratie-e-mail, krijgt u het bericht "Waarschuwing - Deze koppeling is al gebruikt of verlopen. Neem contact op met uw LastPass-beheerder als u dit bericht niet had verwacht."

Oorzaak:

De link in de registratie e-mail is al gebruikt of is verlopen. Een link kan vervallen als u de herstelflow (stappen hier) meerdere keren probeert, aangezien het systeem u alleen toestaat de registratielink te gebruiken die het laatst werd verzonden. Dit betekent dat wanneer u uzelf een nieuwe stuurt, alle eerder verzonden registratielinks komen te vervallen.

Oplossing:

Als gebruiker kunt u een van de volgende dingen doen: