Waarom krijg ik tijdens het installeren van LastPass een bericht dat extensies, apps en scripts alleen vanuit de Chrome Web Store kunnen worden toegevoegd?

Google heeft een beperking ingevoerd voor het installeren van browserextensies in Chrome, waardoor extensies voortaan rechtstreeks vanuit de webwinkel van Chrome gedownload moeten worden en niet meer vanaf een website. Om de LastPass-browserextensie voor Chrome te installeren, kunt u het volgende doen, afhankelijk van het type installatiepakket dat u wilt gebruiken:

• Volg deze instructies om een Chrome-extensie toe te voegen (alleen niet-binaire versie van LastPass beschikbaar)
  • Ga in Chrome naar https://lastpass.com/installer en sla het downloadbestand op. Ga vervolgens naar het downloadbestand en sleep dit naar de extensiepagina van Chrome op chrome://extensions (volledige LastPass-versie beschikbaar)