Waarom zie ik een beveiligingswaarschuwing van LastPass bij het bezoek aan sommige websites?

Voordat u begint:

Als u een "LastPass-beveiligingswaarschuwing" bericht tegenkomt en u wordt gevraagd om uw inloggegevens voor een website naar een andere website te sturen, betekent dit dat de website die u bezoekt een verborgen URL heeft die met hun site werkt. Als u besluit uw inloggegevens in te vullen en door te gaan met het inlogproces, zullen uw inloggegevens naar beide URL's voor die website worden gestuurd.

• Als u de website vertrouwt, kunt u op OK klikken. Uw inloggegevens worden dan ingevuld en u kunt doorgaan met het inlogproces
  • Als u de website niet vertrouwt, klik dan op Annulleren en uw inloggegevens worden niet ingevuld.
Volgende stap:

Om te voorkomen dat deze beveiligingswaarschuwing u in de toekomst voor deze specifieke site zal vragen, kunt u de site toevoegen als een equivalent domein.