Waarom moet ik mijn factureringsgegevens bijwerken?

LastPass maakt van uw veiligheid een prioriteit Voor alle LastPass-accounts vragen we u tegenwoordig om factureringsgegevens van uw betaalkaart. Met deze informatie kunnen we u tegen fraude beschermen, door na te gaan of het is toegestaan om deze transactie met uw betaalkaart uit te voeren.

Voordat u begint: Stel vast welk type LastPass-account u heeft voordat u verder gaat:

Om gebruik te kunnen blijven maken van onze service, moet u uw factureringsgegevens voor uw betaalkaart als volgt bijwerken:

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Klik desgevraagd op Factuurgegevens toevoegen en voer uw factureringsgegevens in.
  3. Als u het venster hebt gesloten, volgt u een van de volgende instructies, afhankelijk van uw type account:
    Account Instructies
    Enterprise, MFA of Identity-account
    1. Ga naar uw bedrijfsprofiel op https://lastpass.com/company/#!/settings/company-profile.
    2. Voer in het gedeelte Accountinformatie uw factureringsgegevens In. Zorg dat u alle vereiste velden invult.
    3. Klik op Wijzigingen opslaan.
    Teams-account
    1. Ga naar uw Team-account op https://lastpass.com/company/#!/settings/team-profile.
    2. Voer in het gedeelte Accountinformatie uw factureringsgegevens In. Zorg dat u alle vereiste velden invult.
    3. Klik op Wijzigingen opslaan.
    Premium- of Families-account
    1. Open uw kluis en klik op Accountinstellingen.
    2. Klik In het gedeelte Accountinformatie op Mijn Account > Factuurgegevens toevoegen.
    3. Voer uw factureringsgegevens in in het veilige formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult.
    4. Klik op Wijzigingen opslaan.