Waarom moet ik mijn factureringsgegevens bijwerken?

We zijn momenteel onze facturatiesystemen en backofficetoepassingen aan het verbeteren om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Er komen ook nieuwe wijzigingen aan vanuit de creditcardbranche die zijn ontworpen om de beveiliging van creditcardtransacties te verhogen. Met correcte factuuradressen kunnen LogMeIn en de verwerkers van uw creditcardgegevens uw betalingsgegevens beter beschermen.

Voordat u begint: Stel vast welk type LastPass-account u heeft voordat u verder gaat:

Om gebruik te kunnen blijven maken van onze service, moet u uw factureringsgegevens voor uw betaalkaart als volgt bijwerken:

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Klik desgevraagd op Factuurgegevens toevoegen en voer uw factureringsgegevens in.
  3. Als u het venster heeft gesloten, volgt u een van de volgende instructies, afhankelijk van uw type account:
    Account Instructies
    LastPass Business
    1. Ga naar uw bedrijfsprofiel op https://lastpass.com/company/#!/settings/company-profile.
    2. Voer in het gedeelte Accountinformatie uw factureringsgegevens In. Zorg dat u alle vereiste velden invult.
    3. Klik op Wijzigingen opslaan.

Teams-account
    1. Ga naar uw Team-account op https://lastpass.com/company/#!/settings/team-profile.
    2. Voer in het gedeelte Accountinformatie uw factureringsgegevens In. Zorg dat u alle vereiste velden invult.
    3. Klik op Wijzigingen opslaan.

Premium- of Families-account
    1. Open uw kluis en klik op Accountinstellingen.
    2. Klik In het gedeelte Accountinformatie op Mijn Account > Factuurgegevens toevoegen.
    3. Voer uw factureringsgegevens in in het veilige formulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult.
    4. Klik op Factureringsgegevens opslaan.