Waarom zie ik de melding "Er is een fout opgetreden tijdens een poging contact te maken met de server. Controleer uw internetverbinding." in LastPass?

Als u deze foutmelding ziet, zijn er verschillende tips waarmee u kunt proberen het probleem op te lossen.

Uw versie kan verouderd zijn

Uw browser verwijdert mogelijk cookies

• Als u deze foutmelding ziet wanneer u de browser opent en probeert in te loggen bij de LastPass-browserextensie, verwijdert uw browser mogelijk automatisch cookies. Controleer de instellingen van uw browser en zorg dat cookies worden toegestaan.

Een andere extensie verwijdert mogelijk cookies

• Mogelijk schakelt een andere browserextensie cookies in uw browser uit. U kunt proberen alle andere extensies uit te schakelen, uw browser opnieuw te openen en opnieuw in te loggen bij LastPass. Als het probleem verholpen is, kunt u de extensies één voor één weer inschakelen om te bepalen welke extensie het probleem veroorzaakt.

De datum en tijd van uw apparaat zijn mogelijk onjuist

• Controleer of de instellingen voor datum en tijd van uw apparaat correct zijn.

Mogelijk blokkeert uw proxy of firewall de toegang

Mogelijk moet u de LastPass-cache leegmaken

Mogelijk moet u de opslaglocatie van mobiele gegevens wijzigen

• Als u zich bij LastPass aanmeldt vanaf een mobiel apparaat of tablet, moet u controleren of de toepassingsgegevens worden opgeslagen in het interne geheugen van het apparaat en niet in externe opslag zoals een microSD-kaart.

Mogelijk maakt uw browser gebruik van verouderde informatie

• U kunt proberen de cache en cookies van uw browser te verwijderen om verouderde cookies en informatie te verwijderen die de oorzaak van het probleem kunnen zijn.