Waarom zie ik de melding "LastPass.app wil toetsaanslagen ontvangen van alle apps" en moet ik dit toestaan?

Wanneer u de LastPass-app voor de Mac gebruikt, krijgt u mogelijk de vraag of u het ontvangen van toetsaanslagen van alle toepassingen wilt toestaan of weigeren voor LastPass.app. Met deze toestemming geeft u aan of LastPass op uw Mac gebruik mag maken van de algemene zoekfunctionaliteit (Snel zoeken).

Toestaan

Als u bij de vraag kiest voor Toestaan, kunt u de functie Snel zoeken gebruiken om items in de kluis te zoeken en beheren, waaronder:

• Websites openen, gebruikersnamen en wachtwoorden kopiëren, URL's van sites kopiëren, site-vermeldingen bewerken of sites verwijderen
  • Veilige notities weergeven, kopiëren, bewerken of verwijderen
  • Formulier-items weergeven of een formulier invullen

U kunt Snel zoeken op een van de volgende manieren openen:

• Open de LastPass-app voor de Mac, klik op het LastPass-menubalksymbool in de knoppenbalk en selecteer Snel zoeken
  • Open de LastPass-app voor de Mac, klik op Venster in de menubalk en selecteer Snel zoeken
  • Gebruik de volgende sneltoetsen (u kunt deze aanpassen in de voorkeursinstellingen voor LastPass): Shift +Command +L (⇧⌘L)

Weigeren

Als u bij de vraag kiest voor Weigeren, kunt u de algemene zoekfunctionaliteit niet gebruiken. U kunt nog wel naar items in de kluis zoeken via de LastPass-app voor de Mac.

Gerelateerd

De LastPass-app voor de Mac gebruiken