Waarom krijg ik de melding "Apparaatkoppeling mislukt. Er is een onverwachte fout opgetreden." bij het koppelen van mijn mobiele apparaat?

Deze foutmelding kan optreden als de instellingen van uw mobiele apparaat niet toestaan dat meldingen naar de verificatie-app worden verstuurd tijdens het instellen van meervoudige verificatie voor uw LastPass-account. Dit probleem treedt vaak op bij verificatie-apps die pushberichten ondersteunen (zoals de LastPass Authenticator en de Microsoft Authenticator).

Om deze fout op te lossen moet u meldingen voor uw verificatie-app inschakelen op uw mobiele apparaat en vervolgens het instellen van meervoudige verificatie hervatten.

Opmerking:de te volgen instructies zijn afhankelijk van uw apparaat en mobiele besturingssysteem.

Meldingen inschakelen op iOS

1. Ga op uw iOS-apparaat naar InstellingenMeldingen.
  2. Scrol naar beneden en tik op uw verificatiemethode om deze te selecteren.
  3. Zet de schakelaar Aan om meldingen voor deze app in te schakelen.
  4. Ga verder met de stappen voor het instellen van meervoudige verificatie op uw mobiele apparaat.

Meldingen inschakelen op Android

1. Ga op uw Android-apparaat naar Instellingen > Meldingen.
  2. Scrol naar beneden om uw verificatiemethode te vinden.
  3. Zet de schakelaar Aan om meldingen voor deze app in te schakelen.
  4. Ga verder met de stappen voor het instellen van meervoudige verificatie op uw mobiele apparaat.