Waarom krijg ik een melding dat ik een account niet kan koppelen aan een ander gekoppeld account of Business-account?

Als u probeert een persoonlijk account van LastPass te koppelen aan een zakelijk LastPass-account en een melding krijgt dat u dit niet kunt doen omdat een account al gekoppeld is, kunt u uw bestaande account eerst loskoppelen, mits u daartoe gemachtigd bent.

Uw account loskoppelen vanuit uw persoonlijke account

Als u uw persoonlijke account wilt loskoppelen maar niet langer toegang heeft tot uw bedrijfsaccount, kunt u dit doen door u aan te melden bij uw persoonlijke account.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij uw persoonlijke LastPass-account en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram en ga naar Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar Geavanceerde instellingen weergeven > Account loskoppelen van LastPass Business.
  4. Klik in het bevestigingsvenster op OK en vervolgens op Bijwerken om het venster Accountinstellingen te sluiten.
U heeft uw persoonlijke account losgekoppeld.

Uw persoonlijke account loskoppelen van uw bedrijfsaccount

Als u toegang heeft tot uw bedrijfsaccount, kunt u uw persoonlijke account loskoppelen in uw accountinstellingen.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij uw persoonlijke LastPass-account en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram en ga naar Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar Geavanceerde instellingen weergeven > Account loskoppelen van LastPass Business.
  4. Klik in het bevestigingsvenster op OK en vervolgens op Bijwerken om het venster Accountinstellingen te sluiten.
U heeft uw persoonlijke account losgekoppeld.