Waarom werken sommige sites niet in mijn gekoppelde persoonlijke account?

De gekoppelde persoonlijke accountmap tussen een LastPass Business-gebruikersaccount en een persoonlijke gebruikersaccount werkt als een gedeelde map tussen de twee accounts.  Wanneer deze sites in de gekoppelde accountmap worden bekeken, gelden dezelfde beperkingen als voor sites in gedeelde mappen.

Deze huidige beperkingen zijn:

• Kan geen sites toevoegen die al gedeeld zijn (of in een rol zitten). Je moet deze sites eerst unsharen.
  • Via de website kunnen gedeelde mappen worden bekeken en bewerkt, maar niet worden verplaatst naar/uit gedeelde mappen. U moet de lokale kluis voor deze functies gebruiken.
  • Websites kunnen naar meerdere mappen worden gekopieerd maar moeten handmatig in elke map worden bijgewerkt. De betere optie is om 'restrict' te gebruiken om de toegang te beperken voor een specifieke sub-set van gebruikers, in plaats van de site in meerdere mappen te kopiëren.
  • Ingevulde profielen kunnen niet worden gedeeld.
  • Sites kunnen niet rechtstreeks in gedeelde mappen worden geïmporteerd.
  • Sites in de gekoppelde account kunnen niet worden gedeeld wanneer u bent aangemeld als de LastPass Business account. U moet apart inloggen op de persoonlijke account om die logins te delen.