Waarom worden sites niet toegevoegd aan Recent gebruikt in LastPass?

Als een site niet wordt weergegeven in Onlangs gebruikt, schakel dan Trackgeschiedenis in binnen uw Accountinstellingen.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Klik opAccountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Vink onder Privacy, in de sectie Geschiedenis bijhouden, het vakje aan voor Geschiedenis van aanmeldingen en formulieren bijhouden optie.
  4. Log uit bij LastPass, en log dan weer in.

Uw geschiedenis wordt nu bijgehouden, en u kunt sites bezoeken die u wilt laten verschijnen in Onlangs gebruikt.