Waarom crashen sommige van mijn apps wanneer ik de Android App Fill functie heb ingeschakeld?

U kunt de functie App Fill helemaal uitschakelen en de functie Invoermethode of Kopieermeldingen gebruiken, of App Fill voor de app uitschakelen. Als u App Fill voor een app uitschakelt, kunt u de functie blijven gebruiken, maar wordt de specifieke app genegeerd.

App vullen uitschakelen

1. Open de LastPass Password Manager-app op uw Android-toestel.
  2. Ga naar Menu > Instellingen > App Fill instellingen > App Fill instellingen bewerken.
  3. Zoek de betrokken app(s).
  4. Selecteer Venster invullen niet weergeven.
U heeft app fill uitgeschakeld.

Verzamelen van logboeken

1. Open de LastPass Password Manager-app op uw Android-toestel.
  2. Ga naar Instellingen > Help en ondersteuning.
  3. Schakel het selectievakje in voor de optie Logboekregistratie inschakelen.
  4. Scroll naar de onderkant van het scherm en selecteer Logboek weergeven
  5. Indien u meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice (door te klikken op Neem contact op met support onderaan dit artikel)
  6. Gelieve de volgende informatie te vermelden:
    • App-versie (te vinden in Instellingen > Over LastPass)
    • Informatie over het apparaat
    • Android OS
    • Inhoud van het logboek