Waarom zijn mijn aanmeldingsgegevens al ingevuld voordat er om meervoudige verificatie wordt gevraagd?

Voor het gebruik van meervoudige verificatie is een internetverbinding nodig om uw token de valideren. Dit betekent dat als u LastPass niet hetzelfde token voor meervoudige verificatie geeft dat is gegenereerd voordat het verlopen is, uw versleutelde gegevens in uw kluis nooit aan u worden verstrekt.

LastPass ondersteunt echter ook offline toegang (indien dit is ingeschakeld). Het slaat een lokaal gecachte, versleutelde kopie van uw gegevens op uw lokale apparaten op, zodat u ook bij uw gegevens kunt komen als u geen internetverbinding heeft. Let op: het gebruik van deze functie is afhankelijk van uw type account en/of beperkingen in het beveiligingsbeleid (indien van toepassing).

Als uw account is ingesteld voor het gebruik van meervoudige verificatie (en offline toegang is toegestaan) en u kunt zich aanmelden bij LastPass terwijl u offline bent, dan gebruikt u de lokaal gecachete kopie van de gegevens in uw kluis voordat u uw identiteit online kunt verifiëren. Daarom kan LastPass uw gegevens voor de huidige site invullen, voordat u uw token voor meervoudige verificatie kunt invoeren voor de verificatie.

U kunt dit op verschillende manieren voorkomen:

Gerelateerd

Hoe kan ik offline toegang tot mijn kluis toestaan?

Wat is het verschil tussen een lokale, online en offline kluis?

Meervoudige verificatie inschakelen (gebruikers)