Waarom krijg ik de melding "Onveilig aanmeldingsformulier gedetecteerd." wanneer ik een site bezoek?

Voordat u begint:

Deze waarschuwing wordt weergegeven als u in uw voorkeursinstellingen van de LastPass-browserextensie heeft ingesteld dat u wilt dat Lastpass een waarschuwing genereert wanneer u op het punt staat een onveilig formulier in te vullen. Dat betekent dat de website die u bezoekt een onveilige methode gebruikt om gegevens in te voeren (LastPass detecteert in het bijzonder GET- en mailto:-methoden op de pagina).

• Als deze waarschuwing wordt weergegeven, heeft u twee opties:
  • Als u de website vertrouwt, klikt u op OK, waarmee u LastPass toestaat uw opgeslagen aanmeldingsgegevens in te vullen.
  • Klik op Annuleren als u de website niet vertrouwt en/of niet wilt dat LastPass automatisch uw gegevens invult. U kunt daarna eventueel nog steeds handmatig uw aanmeldingsgegevens invullen.
  • U kunt deze instelling in uw voorkeursinstellingen als volgt in- of uitschakelen:

• Klik op het LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser en ga naar Accountopties > Voorkeuren van uw extensie > Geavanceerd > Schakel de instelling Waarschuwen voordat onbeveiligde formulieren worden ingevuld in of uit > Opslaan.