Waarom krijg ik een bericht dat mijn sessie is verlopen?

Als u de melding "Uw sessie is verlopen.  Meld u opnieuw aan." ziet en de vraag krijgt om uw e-mailadres en hoofdwachtwoord opnieuw in te voeren, betekent dit meestal dat de cookies van uw browser worden gewist, verwijderd of geblokkeerd. Volg de volgende best practices om dit probleem op te lossen:

• Uw webbrowser werkt niet in de incognito-modus.
  • Uw webbrowser wist, verwijdert of blokkeert de cookies. U kunt dit controleren (of cookies inschakelen) in de instellingen van uw browser. De instructies zijn afhankelijk van uw browser:
    • Chrome – Volg deze instructies. U kunt de aanbevolen optie kiezen "Cookies toestaan" of voeg https://lastpass.com toe als een uitzondering.
    • Firefox – Volg deze instructies.
    • Internet Explorer – Volg deze instructies. U kunt de standaard "Medium"-instelling kiezen of https://lastpass.com toevoegen als uitzondering.
    • Microsoft Edge – Klik bovenaan de browser in de rechter navigatie op het menupictogram en ga naar Instellingen > Geavanceerde instellingen weergeven > stel de optie "Cookies" in op Cookies niet blokkeren.
    • Safari – Volg deze instructies en selecteer Altijd toestaan.
    • Opera – Volg deze instructies.
    • Alle overige programma's en extensies – Sommige andere toepassingen, zoals antivirussoftware of beveiligingssoftware, kan ook cookies uit uw browser verwijderen. Sta cookies toe in uw instellingen of voeg https://lastpass.com toe als een uitzondering.
  • U voert geen software van derden uit die mogelijk ook deze vereiste cookies wist. Cookies van derden moeten worden geaccepteerd.

Voor de probleemoplossing kunt u zich afmelden van LastPass, de cookies wissen en uw webbrowser opnieuw opstarten en u weer aanmelden bij LastPass.