Waarom zie ik tijdens een aanmelding bij LastPass het bericht dat ik mijn mailbox moet controleren om een verificatie uit te voeren of dat ik het opnieuw moet proberen?

Waarom zie ik tijdens een aanmelding bij LastPass het bericht dat ik mijn mailbox moet controleren om een verificatie uit te voeren of dat ik het opnieuw moet proberen?

Als u dit foutbericht ziet op een desktopcomputer of een mobiel apparaat, betekent dat dat u geprobeerd heeft zich bij LastPass aan te melden met een ongeldige combinatie van e-mailadres en hoofdwachtwoord, of dat u uw apparaat als vertrouwd moet verifiëren via e-mailverificatie.

Uw vertrouwde apparaat verifiëren

Kijk eerst in uw mailbox of u een mail van LastPass heeft ontvangen over de geblokkeerde aanmelding. Als u de mail heeft ontvangen en zich aanmeldt bij LastPass vanaf een vertrouwd apparaat of een vertrouwde locatie, klikt u op de verificatiekoppeling in de mail en meldt u zich weer aan bij LastPass.

Als u geen mail van LastPass heeft ontvangen, controleert u of u het juiste e-mailadres en hoofdwachtwoord gebruikt en probeert u opnieuw in te loggen bij LastPass.

Heeft u hierna nog steeds problemen met het inloggen bij LastPass? Raadpleeg dan Een verloren hoofdwachtwoord herstellen voor herstelstappen.