Waarom zie ik de melding "E-mail of wachtwoord ongeldig!" wanneer ik me aanmeld bij LastPass?

Als u deze foutmelding ziet, betekent dat dat u heeft geprobeerd in te loggen bij LastPass met een verkeerde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Controleer of de gebruikersnaam en het hoofdwachtwoord correct zijn en probeer opnieuw in te loggen bij LastPass.

Heeft u hierna nog steeds problemen met het inloggen bij LastPass? Raadpleeg dan Een verloren hoofdwachtwoord herstellen voor herstelstappen.