Waarom krijg ik alleen de opties Gebruikersnaam kopiëren en Wachtwoord kopiëren als ik een app op Android probeer te vullen?

Voordat u begint:

Dit kan om twee redenen gebeuren:

1. De app of site heeft zijn velden gewijzigd zodat ze "niet bewerkbaar" zijn en LastPass kan ze daarom niet automatisch detecteren. In plaats daarvan zal het LastPass vulmenu vragen om "Gebruikersnaam kopiëren" en "Wachtwoord kopiëren", waarmee u gemakkelijk uw referenties naar het klembord kunt kopiëren en in de app kunt plakken (het klembord wordt na 30 seconden leeggemaakt).
  2. De versie van Android die op uw mobiele toestel draait is Android OS 4.2 (Jelly Bean) of eerder. De autofill-functie werd niet ondersteund tot Android OS 4.3 (Jelly Bean), en daarom zullen de Kopieer Gebruikersnaam en Kopieer Wachtwoord opties worden weergegeven op die eerdere versies van Android.