Waarom wordt ik gevraagd LastPass toegang te geven tot mijn nieuwe apparaat of locatie?

Om te kunnen nagaan of u toegang heeft tot het e-mailadres dat u gebruikt voor uw LastPass-account (omdat LastPass uw apparaat niet herkent of omdat u zich aanmeldt vanaf een nieuwe locatie), moet u een verificatie van uw identiteit uitvoeren door op een verificatielink in een e-mail te klikken.

LastPass gebruikt deze werkwijze als voorlopig verificatiemiddel, dat in eerste instantie vereist is wanneer u uw account instelt. Dit moet plaatsvinden voordat u gebruikmaakt van de volgende voorzieningen:

• Een item voor de eerste keer delen
  • Gebruikers toevoegen aan uw proefaccount

U kunt de toegang tot uw LastPass-account verifiëren door op een verificatielink te klikken in een e-mail die naar uw e-mailadres voor LastPass is verstuurd. Als u al een aanvullend e-mailadres voor beveiligingsdoeleinden aan uw account heeft toegevoegd, moet u die inbox eerst controleren.

Gerelateerd

Het Sharing Center gebruiken

Het dashboard voor de gezinsbeheerder gebruiken