Waarom krijg ik een foutmelding wanneer ik probeer LastPass aan te schaffen?

Situatie

U bent momenteel een gezinslid van een (actief of verlopen) LastPass Families-abonnement en probeert een nieuw LastPass Premium- of LastPass Families-abonnement aan te schaffen, maar u krijgt een foutmelding waarin staat dat u daartoe geen rechten hebt, of dat u al bent aangemeld.

Oorzaak:

U bent al aangemeld bij LastPass als gezinslid van een LastPass Families-abonnement.

Oplossing:

Als een gezinslid (met een actief of verlopen account) moet u het huidige abonnement verlaten, en een nieuw abonnement aanschaffen.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik onder Accountinformatie op Mijn account.
  4. Selecteer Families verlaten en vervolgens nogmaals Families verlaten om te bevestigen.

Mijn account – Families verlaten

5. Zodra u het oude abonnement hebt verlaten kunt u een nieuw LastPass-abonnement aanschaffen.

Als dit nu nog steeds niet lukt, neem dan contact op met Customer Care door onderaan dit artikel te klikken op Contact opnemen met Support.