Waarom krijg ik de melding "Fout: Ongeldig antwoord"?

Als u dit foutbericht ziet wanneer u probeert een actie in uw kluis uit te voeren (bijvoorbeeld een nieuw site-wachtwoord toevoegen of een bestaand wachtwoord wijzigen), kunt u verschillende dingen doen om dit probleem op te lossen.

• Meld u af en weer aan om te proberen de bewerking opnieuw uit te voeren. Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u het volgende:
    • Wis de lokale cache van LastPass – Door uw lokale cache te legen, verwijdert u de lokaal opgeslagen kopie van uw versleutelde gegevens. Om de lokale cache opnieuw te creëren, meldt u zich (terwijl u een actieve internetverbinding heeft) bij LastPass af en weer aan. Probeer daarna de actie opnieuw uit te voeren.
    • Sluit alle actieve sessies af – Meld u daarna af en weer aan bij LastPass en probeer de actie opnieuw uit te voeren.
    • Update de LastPass-browserextensie (indien u deze gebruikt) – Download de nieuwste versie van de LastPass-browserextensie, meld u aan bij LastPass en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

Voor meer informatie en om nieuwe tips voor dit probleem te volgen, kunt u de LastPass-community bezoeken.

LastPass voor Chrome

Als u de LastPass-browserextensie voor Chrome gebruikt, moet u de instelling activeren om LastPass toegang te geven tot alle websites.

1. Open een venster van de Chrome-browser en ga naar chrome://extensions/?id=hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd.
  2. Selecteer het keuzerondje om de instelling Op alle sites te kiezen.