Welke functies zijn standaard inbegrepen in de LastPass-installatieprogramma's voor Windows?

De LastPass-installatieprogramma's voor Windows bevatten verschillende kernfuncties en tools voor gebruikers.

• De LastPass-browserextensie en de binaire component voor Chrome
  • Opmerking: De Firefox-extensie wordt niet langer aangeboden in het MSI-installatieprogramma vanwege het uitschakelen van sideloading. Zie de informatie hieronder of lees meer op het Firefox-blog
  • De LastPass-browserextensie voor Edge en Internet Explorer
  • LastPass-desktop-app voor Windows
  • Voorziening voor wachtwoorden importeren
  • Snelkoppelingen voor toegang tot uw kluis, het Help-bestand, een optie om de installatie ongedaan te maken en vermelding van de website in het menu Start.
  • Voorziening voor automatische updates

Wat is sideloading?

Volgens Microsoft wordt de instelling Apps sideloaden "...doorgaans gebruikt door bedrijven en scholen die aangepaste apps moeten installeren op beheerde apparaten zonder daarvoor naar de Microsoft Store te gaan, of door gebruikers die apps van andere bronnen dan Microsoft moeten uitvoeren. In dit geval is het gebruikelijk dat de organisatie een beleidsregel afdwingt die de instelling UWP-apps uitschakelt." Meer info over het inschakelen van sideloading voor LastPass.