Waar worden mijn LastPass-gegevens opgeslagen op mijn computer?

Uw LastPass-gegevens worden lokaal opgeslagen op uw computer, afhankelijk van het besturingssysteem en de browser(s) die u gebruikt.

Onderwerpen in dit artikel:

Opslag van Windows-gegevens

Opslag van Mac-gegevens

Opslag van Linux-gegevens

Opslag van Android-gegevens

Opslag van Windows-gegevens

• Chrome – Voer %AppData% uit en ga naar AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd_0\
  • Firefox en Internet Explorer – Voer %AppData% uit en ga naar AppData\LocalLow\LastPass\ OF Voer %AppData% uit en ga naar AppData\Local Settings\Application Data\LastPass\
  • Edge – Voer %AppData% uit en ga naar AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\
  • Opera – Voer %AppData% uit en ga naar AppData\Local\Opera Software\Opera Stable\Cache\

Opslag van Mac-gegevens

Ga naar ~/Library/Containers/com.lastpass.LastPass/Data/Library/Application Support/LastPass/

• Als u de Library-map niet kunt vinden, heeft u de binaire component van LastPass mogelijk niet geïnstalleerd of uw Library is verborgen. Om de Library weer te geven gaat u naar FinderGa > Ga naar map > Type ~/Library en navigeer vervolgens naar Containers/com.lastpass.LastPass/Data/Library/Application Support/LastPass/

Opslag van Linux-gegevens

• Chrome – Ga naar ~/.config/google-chrome/Default/databases/chrome-extension_hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd_0/
  • Firefox – Ga naar ~/.lastpass/
  • Opera – Ga naar ~/.opera/Opera Software/Opera Stable/Cache

Opslag van Android-gegevens

• Standaard – Ga naar /data/data/com.lastpass.lpandroid/
  • Bij gebruik van een geheugenkaart – Ga naar /sdcard/lastpass/