Waar kan ik gratis Master Class-trainingen voor zakelijke LastPass-accounts bekijken?

U kunt zich inschrijven voor on-demand Master Class trainingen voor LastPass Business admins om best practices te leren, strategieën voor helpdesk call deflection, functies en tools om verschillende use cases te ondersteunen, en tips voor het verhogen van de eindgebruiker adoptie.

Beste praktijken voor verslaglegging

Deze Master Class biedt een diepgaande duik in LastPass Business rapportagefunctionaliteit, evenals aanbevelingen voor metrics om in de gaten te houden.

Tips en vermindering van helpdeskgesprekken voor LastPass

Deze Master Class biedt strategieën en tools om het aantal LastPass helpdesk tickets te verminderen.

Single Sign-On en wachtwoordbeheer

Deze Master Class biedt best practices voor het combineren van uw bedrijfsfuncties, single sign-on en wachtwoordbeheer. Bovendien bespreekt de cursus verschillende gebruikssituaties voor het gebruik van beide functies.

Overname door eindgebruikers stimuleren

Deze Master Class geeft tips en trucs om de adoptie onder uw eindgebruikers te verhogen. Kom meer te weten over tools en strategieën om uw LastPass adoptie te verhogen.

LastPass Federatie

Deze Master Class geeft een overzicht van LastPass federatie opties en loopt stap-voor-stap door het opzetten van federatie met Azure AD.

Zorgen voor veilige toegang

In deze Master Class worden tips gegeven om ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig toegang hebben tot alle sites en applicaties.

LastPass implementeren

In deze Master Class lopen we door verschillende opties voor het uitrollen van LastPass naar uw eindgebruikers.

Delen in LastPass

Bekijk deze Master Class om de beste praktijken te leren voor het maken van gedeelde mappen in LastPass.