Waar kan ik de MD5- of SHA1-controlesomcode voor LastPass vinden?

U kunt de MD5-controlesomcode vinden in het volgende:

• Windows - Voor alle EXE's en DLL's ondertekenen wij ze digitaal met ons certificaat. Om het te vinden, klik met de rechtermuisknop op het EXE of DLL bestand in Windows en bekijk het tabblad handtekeningen om te controleren
  • Mac - U kunt het bekijken door de volgende stappen te volgen: https://support.apple.com/en-us/HT202369
  • Linux - Voor lplinux.php, LastPass publiceert MD5 en SHA1 hashes op onze download pagina