Hoe schakel ik accountverlenging in voor LastPass?

Op de profielpagina Mijn account kunt u de verlengingsdatum van uw LastPass-abonnement weergeven en zorgen dat uw abonnement automatisch wordt verlengd.

1. Meld u aan bij de pagina Mijn account op https://lastpass.com/my.php?lpnorefresh=1 met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Zoek het gedeelte "Status" dat behoort bij uw abonnementsklasse (Premium, Families, Teams, Enterprise of Identity).
  3. In dit gedeelte worden het abonnementstype en de einddatum van het abonnement weergegeven.
  4. Om verzekerd te zijn van automatische verlenging (indien beschikbaar voor uw accounttype), klikt u aan de rechterkant op Aanschaffen. U wordt nu doorgestuurd naar een aankooppagina. Voer uw betalingsgegevens in en klik op Aankoop bevestigen. Uw abonnement wordt voortaan automatisch verlengd aan het eind van elke factureringscyclus.