Nieuw in LastPass

Volg de ontwikkelingen bij LastPass en ontdek onze nieuwste functies en wijzigingen met de LastPass versie-informatie.

Download de nieuwste versie van LastPass voor uw webbrowser, desktoptoepassing of mobiele apparaat. Als u niet de nieuwste versie van LastPass gebruikt, profiteert u niet van alle functies en probleemoplossingen in de nieuwste versies.

Terwijl we experimenteren met nieuwe functies en diensten, komen deze soms eerst beschikbaar voor bepaalde gebruikers, afhankelijk van hun apparaat, webbrowser of LastPass-abonnement. Dit betekent dat verschillende gebruikers soms verschillende ervaringen hebben. Dankzij dit bruikbaarheidsonderzoek krijgen we nuttige informatie over gebruikersgedrag en kunnen we problemen ontdekken en oplossen om LastPass nog krachtiger en robuuster te maken.

Gerelateerd

Nieuw in LastPass Enterprise

Nieuw in de LastPass Active Directory Connector