Welke versie van LastPass gebruik ik en hoe kan ik die bijwerken?

U kunt gemakkelijk nagaan welke versie van de LastPass-browserextensie u gebruikt.

1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar Accountopties > Over LastPass.
  3. U ziet informatie over de installatie (waaronder het versienummer, datum/tijd van de build en of de binaire component is geïnstalleerd).
  4. U kunt uw versienummer vergelijken met de meest recente versie uit de Opmerkingen bij de release van LastPass.
  5. U kunt eventueel de meest recente versie van LastPass downloaden voor uw apparaat.