Welk type persoonlijke LastPass-account heb ik?

Er zijn drie verschillende persoonlijke LastPass-accounttypen – LastPass Free, LastPass Premium en LastPass Families bieden verschillende functies. Als gebruiker van LastPass kunt u zien welk type account u gebruikt wanneer u zich bij uw account aanmeldt.

Aanmelden via het bureaublad

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. In uw kluis kunt u uw accounttype op de volgende manieren nagaan:
    • In de vervolgkeuzelijst voor uw gebruikersaccount, rechtsboven in het navigatiegedeelte, wordt uw accounttype weergegeven.
    • Op de pagina Mijn account kunt u uw voor uw accounttype en aanvullende accountdetails bekijken:
    1. Klik opAccountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    2. Klik onder Accountinformatie in het gedeelte 'Koppelingen' op Mijn account.
    3. Uw accounttype wordt hier vermeld als een 'status' (Premium-status, Families-status, etc.). U kunt ook zien wanneer uw abonnement verloopt.

Opmerking: Als u 'Premium-status' ziet, maar deze optie 'Inactief' is, heeft u een LastPass Free-account.

U weet nu welk LastPass-accounttype u heeft.

Aanmelden vanaf een mobiel apparaat

1. Open de LastPass Password Manager-app op uw iOS- of Android-apparaat.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en selecteer of tik op Aanmelden.
  3. Selecteer of tik op Instellingen in de onderste knoppenbalk.
  4. Selecteer of tik op Uw LastPass-Account.
  5. Zoek naar het 'Type account' op het scherm.

U weet nu welk LastPass-accounttype u heeft.