Wat is het nieuwe dashboard van de Admin Console?

Als LastPass-beheerder kunt u in het nieuwe dashboard van de Admin Console relevante samengevatte gegevens bekijken om in één oogopslag te zien hoe uw bedrijf LastPass gebruikt, en kunt u snel en eenvoudig eventuele maatregelen voor verbetering treffen.

LastPass heeft de nieuwe Admin Console in oktober 2020 gelanceerd. We hebben de Admin Console aanzienlijk verbeterd door nieuwe functionaliteit in te bouwen op basis van feedback van LastPass-beheerders, zoals het nieuwe dashboard.

Het nieuwe dashboard in de Admin Console is een hulpmiddel waarmee u met behulp van gegevensvisualisatie snel dringende problemen en hiaten kunt opsporen, die u mogelijk aantreft tijdens de registratie bij LastPass en het integreren van LastPass in de werkpraktijk. Daarnaast kan ons actiepanel u eenvoudige stappenplannen aanbieden om deze op te lossen.

Het nieuwe dashboard biedt een overzichtelijke grafische weergave van de integratie van LastPass in de werkpraktijk. U vindt hier informatie over gebruikersstatussen, het registratiepercentage, het gebruikspercentage en beveiligingsscores. Ook kunt u met één klik verschillende actieverzoeken versturen om snel en eenvoudig met uw eindgebruikers te communiceren.

Het nieuwe dashboard is te vinden in de nieuwe Admin Console. Bent u een nieuwe gebruiker van de Admin Console? U kunt hier meer informatie vinden.