Wat is het verschil tussen het gebruik van een eenmalige toegangscode en een tijdelijke eenmalige toegangscode voor LastPass?

Bekijk de verschillen tussen het gebruik van een eenmalige toegangscode en een tijdelijke eenmalige toegangscode - die elk hun eigen voordelen hebben.

Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
Eenmalige toegangscode (OTP) Tijdelijke eenmalige toegangscode (TOTP)
Een alfanumerieke code (bestaande uit letters, cijfers en speciale tekens) Een code die alleen numeriek is
Veranderingen na het gebruik na het inloggen op uw werkstation Verandert elke 60 seconden
Wordt aangemaakt wanneer u Workstation Login installeert op uw Windows of Mac werkstation en de LastPass Authenticator koppelt aan uw installatie - leer hoe:
  1. Installeer Workstation Login voor Windows of Mac
  2. Koppel de LastPass Authenticator met Workstation Login voor Windows of Mac
  3. Meld u aan op uw Windows of Mac computer met Workstation Login.
Wordt aangemaakt wanneer u de LastPass Authenticator instelt als een optie voor meervoudige verificatie wanneer u inlogt op uw LastPass-account (leer hoe u deze instelt) en/of Cloud SSO-apps die zijn ingesteld en ingeschakeld om wachtwoordloze verificatie voor verificatie te gebruiken
Opmerking: Als de optie "Offline toegang toestaan" is ingeschakeld bij de configuratie van de LastPass Authenticator als optie voor meervoudige verificatie, kunt u de TOTP-code gebruiken wanneer u zich aanmeldt bij LastPass vanaf een apparaat waarop geen internetverbinding aanwezig is.
Kan alleen worden gebruikt als het beleid Verificatie toestaan als werkstation offline is Workstation Login is ingeschakeld - leer hoe u dit beleid inschakelt als LastPass-beheerder
Opmerking: OTP-codes kunnen niet worden gebruikt als een optie voor meervoudige verificatie bij het inloggen op uw LastPass-account.
Kan alleen worden gebruikt als een optie voor meervoudige verificatie wanneer u inlogt op uw LastPass account – leren hoe te gebruiken voor authenticatie
Opmerking: TOTP-codes kunnen niet worden gebruikt om in te loggen op uw Windows- of Mac-desktop via Workstation Login.
LastPass Authenticator die Workstation Login Offline Code weergeeft LastPass Authenticator die OTP weergeeft