Wat is de binaire component in LastPass?

De binaire component (oftwel native berichtgeving) is opgenomen in de LastPass Universal Installer voor Mac en Windows en wordt ondersteund in Chrome, Firefox, Safari, Opera en browsers voor desktopcomputers.

Welke functies worden door de binaire component ondersteund?

Hoe weet ik of de binaire component is geïnstalleerd?

Ga als volgt te werk om te bepalen of de binaire component is geïnstalleerd:
  1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar Accountopties > Over LastPass.
  3. In het gedeelte Binaire component staat een van de volgende items:
    • True = geïnstalleerd
    • False = niet geïnstalleerd; klik desgewenst op Native berichtgeving inschakelen om alsnog te installeren. Na de installatie moet u uw browser opnieuw starten om de wijzigingen door te voeren.
      Opmerking:U kunt de installatie van de binaire component ook uitvoeren met het universele LastPass-installatieprogramma voor alle ondersteunde webbrowsers.

Wat zijn de beperkingen en compatibiliteit?

• Niet beschikbaar voor het Chrome-besturingssysteem
  • Niet beschikbaar voor Opera 12 op Mac OS X als gevolg van een bug
  • Voor Opera moet de Voorkeursoptie "Plug-ins inschakelen alleen op aanvraag" uitgeschakeld zijn
  • Voor Mac OS X 10.10 (Yosemite) moet de menubalk van LastPass ingeschakeld zijn. Om de menubalk van LastPass in te schakelen gaat u naar Weergave Safari > Menubalk van LastPass weergeven na installatie
  • Als u merkt dat de binaire component in Safari verdwijnt, controleert u of de functie "Stop plugins om stroom te besparen" is uitgeschakeld onder Safari-voorkeuren > Geavanceerd