Wat is de binaire component in LastPass?

De binaire component (oftewel native berichtgeving) wordt meegeleverd met het universele installatieprogramma van LastPass voor Mac en Windows en wordt ondersteund door de desktopversies van Chrome, Firefox, Safari en Opera. Nu downloaden

Welke functies in mijn browser worden ondersteund als ik de binaire component gebruik?

Hoe weet ik of de binaire component is geïnstalleerd?

Om te bepalen of de binaire component is geïnstalleerd, doet u het volgende (afhankelijk van de navigatieweergave):

1. Klik op het LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar de volgende opties (afhankelijk van uw weergave)
    • Ga naar AccountoptiesOver LastPass.
    • Ga naar Meer opties > Over LastPass.
  3. In het gedeelte Binaire component staat een van de volgende items:
    • True = geïnstalleerd
    • False = niet geïnstalleerd; klik desgewenst op Native berichtgeving inschakelen om alsnog te installeren. Na de installatie moet u uw browser opnieuw starten om de wijzigingen door te voeren.

Opmerking:U kunt de installatie van de binaire component ook uitvoeren met het universele LastPass-installatieprogramma voor alle ondersteunde webbrowsers.

Wat zijn de beperkingen en compatibiliteit?

• Niet beschikbaar voor het Chrome-besturingssysteem
  • Niet beschikbaar voor Opera 12 op Mac OS X. We gaan ervan uit dat dit een bug is in Opera 12 voor Mac OS X.
  • Voor Opera moet de Voorkeursoptie "Plug-ins inschakelen alleen op aanvraag" uitgeschakeld zijn.
  • Voor Mac OS X 10.10 (Yosemite) moet de menubalk van LastPass ingeschakeld zijn. Om de menubalk van LastPass in te schakelen gaat u naar Weergave Safari > Menubalk van LastPass weergeven na installatie.
  • Als u merkt dat de binaire component in Safari verdwijnt, controleer dan of de functie "Plug-ins stoppen om energie te besparen" is uitgeschakeld onder Voorkeuren Safari > Geavanceerd.

Gerelateerd

Welke versie van LastPass gebruik ik en hoe kan ik die bijwerken?

Hoe beheer ik automatische updates voor de LastPass-browserextensie?

Info over het downloaden van bijlagen voor veilige notities

LastPass downloaden en installeren

Systeemvereisten voor gebruikers