Wat is de binaire component in LastPass?

Het binaire onderdeel wordt meegeleverd met het universele installatieprogramma van LastPass voor Mac en Windows en wordt ondersteund door de desktopversies van Chrome, Firefox, Safari en Opera. Nu downloaden

Welke functies in mijn browser worden ondersteund als ik de binaire component gebruik?

• Automatische afmelding bij afsluiten
  • Automatische afmelding bij inactieve browser
  • Aanmeldingsstatus delen tussen browsers
  • Gebruikersnaam/wachtwoord/notities kopiëren naar het klembord (niet ondersteund in Linux)
  • Wachtwoord kopiëren bij het aanmaken van veilige wachtwoorden
  • Klembord leegmaken na gebruik (onder Geavanceerde voorkeuren)
  • Snellere gegevenscodering en -decodering
  • Aanmeldingsstatus delen met andere browsers (niet ondersteund in Safari voor Windows)
  • Vingerafdrukverificatie (niet ondersteund op Mac OS X, macOS, of Linux)
  • Verificatie met smartcard
  • Importeren en Exporteren van gegevens
  • Bijlagen toevoegen aan veilige notities

Hoe weet ik of de binaire component is geïnstalleerd?

Om na te gaan of de binaire component is geïnstalleerd, gaat u naar het LastPass-pictogram AccountoptiesOver LastPassBinaire component.

Wat zijn de beperkingen en compatibiliteit?

• Niet beschikbaar voor Chrome OS
  • Niet beschikbaar voor Opera 12 op Mac OS X. We gaan ervan uit dat dit een bug is in Opera 12 voor Mac OS X.
  • Voor Opera moet de Voorkeursoptie "Plug-ins inschakelen alleen op aanvraag" uitgeschakeld zijn.
  • Voor Mac OS X 10.10 (Yosemite) moet de menubalk van LastPass ingeschakeld zijn. Om de menubalk van LastPass in te schakelen gaat u naar Weergave Safari > Menubalk van LastPass weergeven na installatie.
  • Als u merkt dat de binaire component in Safari verdwijnt, controleer dan of de functie "Plug-ins stoppen om energie te besparen" is uitgeschakeld onder Voorkeuren Safari > Geavanceerd.

Gerelateerd

LastPass downloaden en installeren

Systeemvereisten voor gebruikers