Wat is Workstation Login van LastPass?

Met Workstation Login van LastPass kunnen gebruikers zich bij hun werkstations of werkcomputers verifiëren met de LastPass MFA-app.

Anders dan bij het invoeren van een traditionele gebruikersnaam en wachtwoord voor aanmelding bij het mobiele apparaat, ondersteunt Workstation Login de volgende aanmeldingsmethoden (mits de beleidsregels het toestaan) wanneer u zich aanmeldt bij een werkstation vanaf Windows of een mac:

• Identificatie met gezichtsherkenning of vingerafdrukherkenning (biometrische verificatie) of een patroon om te verifiëren in de LastPass MFA-app.
  • Gebruik van een eenmalig wachtwoord dat wordt gegenereerd in de LastPass MFA-app op een geregistreerd apparaat.

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.