Wat is LastPass en waarom zou ik het moeten gebruiken?

LastPass is een betrouwbare wachtwoordbeheerder die al uw gebruikersnamen en wachtwoorden veilig opslaat op één centrale locatie, uw kluis. Als u een wachtwoord opslaat in uw kluis, onthoudt LastPass het voor u. Als u zich wilt aanmelden bij een website, vult LastPass uw aanmeldingsgegevens voor u in.

Een wachtwoordbeheerder kan echter nog veel meer voor u doen:

• Nieuwe wachtwoorden voor u aanmaken
  • Uw wachtwoordbeveiliging testen met de veiligheidstest
  • Informatie als pincodes en lidmaatschapsnummers opslaan
  • Wachtwoorden delen met anderen
  • Adressen en creditcardgegevens invullen in online formulieren

LastPass wil u als wachtwoordbeheerder helpen met uw dagelijkse online werk, en tegelijkertijd de beveiliging van uw online leven.

Enkele belangrijke voordelen van LastPass:

• Het is handig: wachtwoorden vergeten of verkeerd intikken is verleden tijd.
  • Het bespaart tijd: u meldt zich razendsnel aan bij uw online accounts.
  • Het is veiliger – U kunt lange wachtwoorden gebruiken die moeilijk te onthouden zijn

U kunt een account aanmaken en LastPass downloaden en installeren. Vervolgens kunt u direct beginnen met het toevoegen van websites, veilige notities en gegevens voor formulieren.