Wat is "Toegang tot bestand-URL's toestaan" in Chrome?

Als u een Chrome-venster opent en naar chrome://extensions gaat, kunt u onder de LastPass-extensie de optie "Toegang tot bestand-URL's toestaan" zien. Deze optie is voornamelijk bedoeld voor webontwikkelaars. Als u deze optie inschakelt, staat u toe dat LastPass inlogt en formulieren invult voor lokale bestanden zoals file:///C:/dev/test.html. Als u geen webpagina's ontwikkelt, heeft het in- of uitschakelen van deze optie waarschijnlijk geen gevolgen voor u.