Wat gebeurt er als ik me aanmeld bij LastPass Free op een apparaat van een niet-actief apparaattype?

Als u zich aanmeldt bij LastPass Free op een apparaat van een niet-actief apparaattype, en u ook niet aangeeft dat u wilt dat dat apparaattype wel actief wordt, heeft u nog maar zeer beperkte toegang tot uw kluis.

U blijft toegang houden tot belangrijke functies zoals accountherstel, het genereren van een veilig wachtwoord en het beheren van eenmalige wachtwoorden, zowel op computers als op mobiele apparaten. Ook heeft u nog toegang tot Accountinstellingen, Geavanceerde opties en ondersteuning (Supportcentrum en videotutorials).

U kunt echter geen wachtwoorden en andere items bekijken, toevoegen of beheren op apparaten van het niet-actieve apparaattype, tenzij u kiest voor een upgrade naar LastPass Premium of Families.