Wat gebeurt wanneer drie keer ben gewisseld van actief apparaattype?

Als gebruiker van LastPass Free kunt u maximaal drie (3) keer wisselen van actief apparaattype, waarbij u kunt kiezen tussen Computer en Mobiel. Na drie keer wisselen van apparaattype wordt uw keuze definitief, en kunt u LastPass Free alleen nog gebruiken op apparaten van het laatste apparaattype dat u had geselecteerd. U kunt LastPass dan dus nog gebruiken op ofwel alle computers, ofwel alle mobiele apparaten, maar niet op beide.

Uw LastPass-account wordt niet geblokkeerd na de derde en laatste wisseling. U heeft altijd toegang tot uw LastPass-account, alleen niet op alle typen apparaten.

Als u zich aanmeldt bij LastPass Free op een apparaat van een niet-actief apparaattype, en u ook niet aangeeft dat u wilt dat dat apparaattype wel actief wordt, heeft u nog maar zeer beperkte toegang tot uw kluis. Zie Wat gebeurt er als ik me aanmeld bij LastPass Free op een apparaat van een niet-actief apparaattype? voor meer informatie.

Als u LastPass op beide apparaattypen wilt blijven gebruiken, moet u upgraden naar LastPass Premium of Families.