Welke functies worden buiten gebruik gesteld in LastPass?

Bij LastPass zetten we ons in om nieuwe functies op basis van de meest recente technologieën aan te bieden, zodat we u kunnen helpen uw digitale leven zo geordend en veilig mogelijk te houden. Hoewel we uw interesse en het gebruik van de onderstaande functies op prijs stellen, hebben we besloten ze buiten gebruik te stellen op grond van de algehele prestaties.

Voordat we deze functies uit LastPass verwijderen, wilden we u graag even de tijd geven om bekend te raken met het gebruik van de corresponderende functies en tools die de oude functies gaan vervangen.

Wat wordt buiten gebruik gesteld? Waardoor wordt het vervangen? Wat zijn de volgende stappen? Waar vind ik documentatie?
LastPass voor toepassingen

Een van de volgende oplossingen:

• LastPass-browserextensie
  • LastPass-desktop-app voor Windows
  1. Installeer de LastPass-browserextensie of de LastPass-desktop-app voor Windows.
  2. Meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord om uw kluisgegevens te openen.
IE Anywhere
LastPass Pocket
LastPass Sesame LastPass Authenticator (of een andere ondersteunde verificator)
  1. Meld u aan bij uw LastPass-kluis en ga naar Accountinstellingen > Opties voor meervoudige verificatie.
  2. Schakel de LastPass Sesame-verificator uit.
  3. Configureer en activeer LastPass Authenticator (of een andere ondersteunde verificator).