Wat betekent het getal op het LastPass-veldpictogram?

Het getal dat in het pictogram van het LastPass-veld wordt weergegeven, geeft aan hoeveel referentiesets u in LastPass hebt opgeslagen voor de site die u bezoekt.

• Om het LastPass Field icoon te gebruiken voor een site:
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
    2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze functie voor uw account is ingeschakeld).

4. Ga met uw browser naar de gewenste site.
    5. Klik op het LastPass Field-pictogram dat naast uw gebruikersnaam of wachtwoord verschijnt
    6. Klik op de gewenste set inloggegevens in het menu dat wordt gepresenteerd.
    7. Zodra LastPass uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevuld, kunt u zich bij de site aanmelden.