Welke gegevens worden verzameld wanneer ik de LastPass Password Manager-app voor iOS gebruik?

Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de gegevens die we verzamelen in de LastPass Password Manager-app voor iOS. Om deze informatie aan te bieden op een manier die aansluit op de privacyinformatie van LastPass in de App Store, hebben we gegevenstypes opgesplitst in twee hoofdcategorieën: gegevens die wel en niet aan u gekoppeld zijn. Die informatie hebben we vervolgens verder opgedeeld in de verschillende gegevenstypes die wij gebruiken, met behulp van door Apple aanbevolen definities.

Gegevens die aan u zijn gekoppeld

Advertenties en marketing van ontwikkelaars

Contactinformatie
E-mailadressen van gebruikers worden verzameld bij het registreren voor een LastPass-account (zowel de proefversie als een betaald abonnement).
Gebruiksgegevens
De acties die door de gebruiker in de app worden uitgevoerd (zoals het bijwerken van een site-wachtwoord of het toevoegen van een nieuwe veilige notitie). Deze worden geanalyseerd om de werking van de mobiele app en de algemene gebruikerservaring te verbeteren.

Analyse

Locatie
De 'ruwe locatie' van de gebruiker (de term die Apple gebruikt voor een locatie bij benadering) wordt opgehaald via het IP-adres van de gebruiker om ervoor te zorgen dat hun aanmeldingssessies voor LastPass veilig en geverifieerd zijn. Aanmelden bij LastPass vanaf een onbekende locatie op een nieuwe computer, een nieuw mobiel apparaat of een nieuw IP-adres vereist mogelijk e-mailverificatie. Meer informatie over toegang toestaan vanaf een nieuw apparaat of een nieuwe locatie.
Content van gebruikers
Gebruikers kunnen vanaf de mobiele app logbestanden versturen naar LastPass Customer Care waarmee de medewerkers technische problemen in de app kunnen oplossen.
Identificatiecode
De identificatiecode van de gebruiker wordt gebruikt voor analyses, het treffen van beveiligingsmaatregelen, en het verbeteren van de schaalbaarheid en de algehele prestaties van de app.
Gebruiksgegevens
De acties die door de gebruiker in de app worden uitgevoerd (zoals het bijwerken van een site-wachtwoord of het toevoegen van een nieuwe veilige notitie). Deze worden geanalyseerd om de functionaliteit en de algemene gebruikerservaring te verbeteren.

App-functionaliteit

Contactinformatie
E-mailadressen van gebruikers worden verzameld bij het registreren voor een LastPass-account (zowel de proefversie als een betaald abonnement).

Gegevens die niet aan u zijn gekoppeld

Analyse

Diagnose
App-crashrapporten die door gebruikers vanuit de mobiele app worden verzonden naar LastPass Customer Care. Deze helpen trends en/of problemen binnen de app op te sporen.

We hopen dat u iets aan deze informatie heeft! Voor meer informatie over de privacyvereisten van de App Store van Apple raadpleegt u deze pagina.

Ga voor meer informatie over de toegewijde manier waarop LastPass en LogMeIn omgaan met privacy en beveiliging naar ons Trust & Privacy Center en bekijk het privacybeleid.