Wat zijn deze "Gegenereerde" vermeldingen in mijn LastPass-kluis?

Deze ingangen worden aangemaakt telkens als u de functie Wachtwoorden genereren gebruikt. Dit gegeven wordt aangemaakt als backup voor het geval er iets fout gaat bij het aanmaken van een account of het wijzigen van een wachtwoord. U kunt bijvoorbeeld een time-out ervaren, waardoor u gedwongen wordt het proces opnieuw te beginnen.

Zodra u uw wachtwoord met succes hebt aangemaakt of gewijzigd op de webpagina, zal LastPass u vragen of u deze wijzigingen wilt bevestigen. Na bevestiging zal LastPass een nieuw wachtwoord aanmaken of het oude wachtwoord vervangen.

De vermelding 'Gegenereerd' wordt automatisch uit uw kluis verwijderd als LastPass hetzelfde domein en wachtwoord ergens anders in uw kluis detecteert. Dit wordt gecontroleerd wanneer u inlogt op dat domein. Als er geen domein en wachtwoord worden herhaald, blijft het in uw kluis, tenzij het handmatig wordt verwijderd.