Gedeelde mappen bekijken en beheren in LastPass Teams (beheerders)

Als LastPass Teams-beheerder kunt u alleen-lezen-informatie bekijken over elke gedeelde map die in uw account wordt aangemaakt en over de toegewezen gebruikers, de beveiligingsscore en de items die in de map aanwezig zijn. U kunt ook een gedeelde map maken (met deze handeling gaat u naar uw LastPass-kluis).

Gebruikers van gedeelde mappen in de Teams Admin Console

Onderwerpen in dit artikel:

Een gedeelde map toevoegen

Details over een gedeelde map weergeven

Een gedeelde map toevoegen

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Klik op Gedeelde mappen in het menu links.
  3. Klik op Gedeelde map toevoegen in het navigatiegedeelte bovenin.
  4. Er wordt een nieuw browservenster of -tabblad met uw kluis geopend.
  5. Voer een naam voor de map in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik op Maken.
  6. U kunt nu vanuit uw kluis de instellingen voor de gedeelde map beheren.

Details over een gedeelde map weergeven

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Klik op Gedeelde mappen in het menu links.
  3. Alle gedeelde mappen worden weergegeven (ook mappen die verwijderd zijn), met daarbij de beveiligingsscore voor de map, het aantal websites in de map en het totale aantal toegewezen gebruikers.
  4. Klik op de gewenste map en klik vervolgens op de volgende tabbladen om de details te bekijken:
    • Gebruikers – Dit tabblad bevat een overzicht van alle gebruikers die aan de gedeelde map zijn toegewezen en hun toegangsmachtigingen.
    • Beveiligingsscore – Dit tabblad bevat een overzicht van:
      • De score voor de veiligheidstest
      • Het aantal items
      • Gemiddelde wachtwoordsterkte
      • Het aantal lege wachtwoorden dat is opgeslagen
      • Het aantal dubbele wachtwoorden dat is opgeslagen
      • Het aantal websites met dubbele wachtwoorden
      • Het aantal zwakke wachtwoorden
    • Websites – Dit tabblad bevat een overzicht van alle websites in de gedeelde map, met de datum en tijd dat de site voor het laatst is geopend.