De LastPass-trainingsportal voor selfservice gebruiken

Uw organisatie en LastPass hebben de handen ineengeslagen om u een wachtwoordbeheerder van wereldklasse te bieden. Om u te helpen optimaal gebruik te maken van LastPass, hebben we een trainingssessie ontwikkeld waarin u stapsgewijs langs de belangrijkste voorzieningen en voordelen wordt geleid. De door LastPass aangeboden trainingssessie is een cursus van ongeveer 30 minuten die u in uw eigen tempo kunt volgen. De cursus is lineair opgebouwd maar u kunt op elk moment elke les bekijken die u wilt.

Registreren

1. Open een browser en ga naar https://lastpass.skilljar.com.
  2. Klik op het tabblad Sign Up (Inschrijven).
  3. Kies een van de volgende opties:
    Om dit te doen Actie
    Aanmelden met een e-mailadres
    1. Voer het volgende in:
      • Voornaam
      • Achternaam
      • E-mailadres
    2. Maak een nieuw wachtwoord en bevestig het.
    3. Klik op Sign Up (Inschrijven).
    Aanmelden met Google
    1. Klik op Sign in with Google (Aanmelden met Google).
    2. Selecteer het gewenste Google-account.
    Aanmelden met Facebook
    1. Klik op Sign in with Facebook (Aanmelden met Facebook).
    2. Controleer uw aanmeldingsgegevens voor Facebook en meld u vervolgens aan.
    U bent nu geregistreerd en u kunt zich op elk gewenst moment bij deze trainingsportal aanmelden met de aanmeldingsgegevens die u heeft opgegeven.

Aanmelden

1. Open een browser en ga naar https://lastpass.skilljar.com.
  2. Selecteer het tabblad Sign In Aanmelden.
  3. Meld u aan het account waarmee u zich heeft geregistreerd (e-mailadres plus wachtwoord, Google-account of Facebook-account).
  4. Klik op Sign In (Aanmelden).

Opmerking:  Als u zich heeft ingeschreven met een e-mailadres plus wachtwoord en u het wachtwoord vergeten bent, klikt u op Forgot Password? (Wachtwoord vergeten?), voert u uw e-mailadres in en klikt u op Reset My Password (Mijn wachtwoord resetten). U krijgt dan een koppeling toegezonden waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

U heeft zich met succes aangemeld bij uw account.

Navigatie

Zodra u bent aangemeld, kunt u op de eerste les van de cursus klikken. De lessen kunnen videomateriaal bevatten.

1. Klik op de cursusles om te beginnen (de lessen kunnen videomateriaal bevatten).
  2. Vul de vragen van de korte quiz in als dat wordt gevraagd.
    U heeft zowel de les als de quiz afgerond en er wordt een banner met de tekst "Completed" (Voltooid) weergegeven over de afgeronde cursus. U ontvangt bovendien een certificaat als u de cursus heeft gedaan. Klik op Download as PDF (Downloaden als PDF) als u het certificaat wilt opslaan.
Klik in het navigatiegedeelte links op Keep going... (Doorgaan...) om naar de volgende cursusles te gaan.