De LastPass-trainingsportal voor selfservice gebruiken

Uw organisatie en LastPass hebben de handen ineengeslagen om u een wachtwoordbeheerder van wereldklasse te bieden. Om u te helpen optimaal gebruik te maken van LastPass, hebben we een trainingssessie ontwikkeld waarin u stapsgewijs langs de belangrijkste voorzieningen en voordelen wordt geleid. De door LastPass aangeboden trainingssessie is een cursus van ongeveer 30 minuten die u in uw eigen tempo kunt volgen. De cursus is lineair opgebouwd maar u kunt op elk moment elke les bekijken die u wilt.

Opmerking: De instructies hieronder zijn bedoeld voor LastPass-gebruikers waarvan de account niet wordt beheerd door een aangestelde Customer Success Manager. Als u niet zeker weet wat voor soort account u heeft, kunt u voor meer informatie contact opnemen met uw LastPass-beheerder.

Onderwerpen in dit artikel:

Voordat u begint

Registreren

Aanmelden

Navigeren

Voordat u begint

Om u te kunnen inschrijven heeft u een zogenaamde toegangscode nodig voordat u verder kunt gaan met het registratieproces. Uw toegangscode is afhankelijk van de vraag of uw LastPass-account al dan niet wordt beheerd door een Customer Success Manager, dus het is cruciaal dat u de juiste toegangscode verkrijgt voordat u verdergaat. Als u niet zeker weet wat voor soort account u heeft, kunt u voor meer informatie contact opnemen met uw LastPass-beheerder.

Als u niet zeker weet of uw LastPass-account wordt onderhouden door een Customer Success Manager, moet u niet doorgaan. Neem eerst contact op met de aangestelde Customer Success Manager om een unieke code voor uw accounttype te verkrijgen.

Als u er zeker van bent dat er voor uw LastPass-account geen Customer Success Manager is aangesteld, kunt u in de stappen hieronder de volgende toegangscode gebruiken:

lastpass-101

Registreren

1. Open uw browser en ga naar https://lastpass.skilljar.com.
  2. Klik op het tabblad Inschrijven.
  3. Voer de toegangscode lastpass-101 in.
  4. Vul uw voornaam, achternaam en e-mailadres in.
  5. Maak een wachtwoord en bevestig het.
  6. Klik op Inschrijven.
  7. U bent nu geregistreerd en u kunt zich op elk gewenst moment bij deze trainingsportal aanmelden met de aanmeldingsgegevens die u heeft opgegeven.

Aanmelden

Zodra u zich geregistreerd heeft, kunt u zich als volgt aanmelden:

1. Open uw browser en ga naar https://lastpass.skilljar.com.
  2. Klik op het tabblad Aanmelden.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Klik op Aanmelden.

Opmerking: Als u uw wachtwoord vergeten bent, klikt u op Wachtwoord vergeten?, voert u uw e-mailadres in en klikt u op Mijn wachtwoord resetten. U krijgt dan een koppeling toegezonden waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Zodra u bent aangemeld, kunt u op de eerste les van de cursus klikken. De lessen kunnen videomateriaal bevatten. Vul de vragen van de korte quiz in als dat wordt gevraagd. Zodra u de hele les en de quiz heeft afgerond, ontvangt u een certificaat dat aangeeft dat u de cursus heeft voltooid. Klik op Downloaden als PDF onderin om het certificaat op te slaan. Klik in het navigatiegedeelte links op Doorgaan... om naar de volgende cursusles te gaan.

Wanneer u alles lessen in een cursus heeft voltooid, wordt er een banner met de tekst "Voltooid" bij de afgeronde cursus weergegeven.