De LastPass-app voor Mac gebruiken

Met de LastPass-app voor Mac kunt u uw kluis direct vanaf uw bureaublad bekijken, bewerken en beheren met behulp van één standalone app – terwijl u nog steeds gestroomlijnde toegang krijgt en websites in Safari kunt openen met automatische aanmelding.

Opmerking: Safari is de standaardbrowser die wordt gebruikt voor het openen van sitevermeldingen via de LastPass-app voor de Mac, en deze standaardinstelling kan niet worden gewijzigd door een andere browser te gebruiken als standaardbrowser.

Ziet u iets anders? Mogelijk gebruikt u de LastPass-app-extensie voor Safari. Raadpleeg voor meer informatie de instructies voor de installatie en/of het gebruik van de LastPass-app-extensie voor Safari.

Installeren en aanmelden

U kunt de LastPass-app voor de Mac downloaden en installeren en deze vervolgens starten en u aanmelden.

Tip:

Als LastPass Enterprise-beheerder raadpleegt u LastPass-software installeren met behulp van de Admin Console.

1. Download en installeer de LastPass-app voor Mac viahttps://lastpass.com/misc_download2.php#app-for-mac.
  2. Als de app is geïnstalleerd, klikt u op Open om de app te starten.
  3. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.

U heeft de LastPass-app voor Mac geïnstalleerd en u heeft zich aangemeld. Uw kluis wordt nu weergegeven.