Uw persoonlijke account loskoppelen van uw bedrijfsaccount

Als u op enig moment een persoonlijk account wilt loskoppelen van uw zakelijke LastPass-account, kunt u dit doen door u aan te melden bij uw bedrijfsaccount.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer Gekoppeld account verwijderen.
  4. Klik op Ja om te bevestigen.

Opmerking:  Als uw LastPass-bedrijfsbeheerder uw hoofdwachtwoord reset via de beleidsregel "Superbeheerders toestaan hoofdwachtwoorden te resetten", dan wordt uw persoonlijke LastPass-account automatisch losgekoppeld.

Uw persoonlijke LastPass-account is niet langer gekoppeld aan uw zakelijke LastPass-account.