Hoe verwijder ik LastPass?

Als u LastPass moet verwijderen, kunt u de LastPass-browserextensie, de LastPass-desktop-app voor Windows of de LastPass-app voor de Mac verwijderen.

De LastPass-browserextensie verwijderen

De instructies voor het verwijderen van de LastPass-browserextensie kunnen verschillen afhankelijk van uw browser en besturingssysteem.

Als u LastPass wilt verwijderen uit uw browser, gebruikt u een van de volgende procedures, afhankelijk van de gebruikte browser:
De LastPass-browserextensie verwijderen Instructies
Google Chrome
  1. Klik met de rechtermuisknop op het actieve LastPass-pictogram in de Chrome-knoppenbalk.
  2. Klik op Verwijderen uit Chrome.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Firefox

Ga naar Firefox > Tools > Add-ons > Extensies > Verwijderen.

Safari voor de Mac
  1. Ga naar Safari > Voorkeuren > Extensies > LastPass > Verwijder.
  2. Klik op Installatie verwijderen om te bevestigen.
Safari-app-extensie voor de Mac
  1. Stop Safari.
  2. Stop de Safari-app-extensie van LastPass.
  3. Zodra beide gesloten zijn, gaat u naar de map Programma's.
  4. Versleep het pictogram van de LastPass-app naar de Prullenmand.
Safari voor Windows
  1. Ga naar Safari > Bewerken > Voorkeuren > Extensies > LastPass > Verwijderen.
  2. Klik op Installatie verwijderen om te bevestigen.
Opera
  1. Klik met de rechtermuisknop op het LastPass-pictogram in de Opera-knoppenbalk.
  2. Klik op Verwijderen uit Opera
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Internet Explorer
Opmerking: Als u deze instructies volgt om LastPass te verwijderen, wordt LastPass ook verwijderd uit alle browsers op uw pc.
  1. Sluit alle browsers.
  2. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen > klik met de rechtermuisknop op LastPass > Verwijderen.
  3. Klik op Ja om te bevestigen.

De LastPass-desktop-app voor Windows verwijderen

Opmerking: De te volgen instructies voor het verwijderen van de LastPass-desktop-app voor Windows zijn afhankelijk van uw besturingssysteem.
Ga als volgt te werk om de LastPass-desktop-app voor Windows te verwijderen:
  1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's en onderdelen > klik met de rechtermuisknop op LastPass > Verwijderen.
  2. Klik op Ja om te bevestigen.

U heeft de LastPass-Desktop-app voor Windows verwijderd.

De LastPass-app voor de Mac verwijderen

Ga als volgt te werk om de LastPass-app voor de Mac te verwijderen:
  1. Stop de LastPass-app voor de Mac.
  2. Ga naar Finder > Apps.
  3. Versleep de LastPass-app voor de Mac naar de Prullenmand.

U heeft de LastPass-app voor de Mac verwijderd.