Hoe verwijder ik LastPass?

Als u LastPass moet verwijderen, kunt u de LastPass-browserextensie, de LastPass-desktop-app voor Windows of de LastPass-app voor de Mac verwijderen.

De LastPass-browserextensie verwijderen

De instructies voor het verwijderen van de LastPass-browserextensie kunnen verschillen afhankelijk van uw browser en besturingssysteem.

1. Als u LastPass wilt verwijderen uit uw browser, gebruikt u een van de volgende procedures, afhankelijk van de gebruikte browser:
    De LastPass-browserextensie verwijderen Actie
    Google Chrome
    1. Klik met de rechtermuisknop op het actieve LastPass-pictogram in de Chrome-knoppenbalk.
    2. Klik op Verwijderen uit Chrome.
    3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
    Firefox

Ga naar Firefox > Tools > Add-ons > Extensies > Verwijderen.

Safari voor de Mac
    1. Ga naar Safari > Voorkeuren > Extensies > LastPass > Verwijder.
    2. Klik op Verwijder installatie om te bevestigen.
    Safari-app-extensie voor de Mac
    1. Stop Safari.
    2. Stop de Safari-app-extensie van LastPass.
    3. Zodra beide gesloten zijn, gaat u naar de map Programma's.
    4. Versleep het pictogram van de LastPass-app naar de Prullenmand.
    Safari voor Windows
    1. Ga naar Safari > Bewerken > Voorkeuren > Extensies > LastPass > Verwijderen.
    2. Klik op Installatie verwijderen om te bevestigen.
    Opera
    1. Klik met de rechtermuisknop op het LastPass-pictogram in de Opera-knoppenbalk.
    2. Klik op Verwijderen uit Opera
    3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
    Internet Explorer
    Opmerking: Als u deze instructies volgt om LastPass te verwijderen, wordt LastPass ook verwijderd uit alle browsers op uw pc.
    1. Sluit alle browsers.
    2. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen > rechtsklik op LastPass > Verwijderen.
    3. Klik op Ja om te bevestigen.

De LastPass-desktop-app voor Windows verwijderen

Opmerking: De instructies voor het verwijderen van LastPass voor toepassingen (LastApp) kunnen verschillen afhankelijk van uw besturingssysteem.
Ga als volgt te werk om de LastPass-Desktop-app voor Windows te verwijderen:
  1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen > rechtsklik op LastPass voor toepassingen > Verwijderen.
  2. Klik op Ja om te bevestigen.
    U heeft de LastPass-Desktop-app voor Windows verwijderd.

De LastPass-app voor de Mac verwijderen

Ga als volgt te werk om de LastPass-app voor de Mac te verwijderen:
  1. Stop de LastPass-app voor de Mac.
  2. Ga naar Finder > Apps.
  3. Versleep de LastPass-app voor de Mac naar de Prullenmand.
    U heeft de LastPass-app voor de Mac verwijderd.