Hoe verwijder ik LastPass?

Als u besluit de installatie van LastPass ongedaan te maken, kunt u de browserextensie, LastPass voor toepassingen in Windows of de LastPass-app voor de Mac verwijderen.

LastPass verwijderen uit uw browser

De instructies voor het verwijderen van de LastPass-browserextensie kunnen verschillen afhankelijk van uw browser en besturingssysteem.

Google Chrome

1. Klik met de rechtermuisknop op het LastPass-pictogram in de Chrome-knoppenbalk.
  2. Klik op Verwijderen uit Chrome.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Firefox

• Ga naar FirefoxMenu openenAdd-onsExtensiesVerwijderen.

Internet Explorer

Opmerking: Als u deze instructies volgt om LastPass te verwijderen, wordt LastPass ook verwijderd uit alle browsers op uw pc.

1. Sluit alle browsers.
  2. Ga naar StartConfiguratieschermProgramma'sProgramma's en onderdelen > klik met de rechtermuisknop op LastPassVerwijderen.
  3. Klik op Ja om te bevestigen.

Safari voor de Mac

1. Ga naar SafariVoorkeurenExtensiesLastPassVerwijder installatie.
  2. Klik op Verwijder installatie om te bevestigen.

Safari-app-extensie voor de Mac

1. Stop Safari.
  2. Stop de Safari-app-extensie van LastPass.
  3. Zodra beide gesloten zijn, gaat u naar de map Programma's.
  4. Versleep het symbool van de Safari-app-extensie van LastPass naar de Prullenmand.

Safari voor Windows

1. Ga naar SafariInstellingenVoorkeuren > ExtensiesLastPassVerwijder installatie.
  2. Klik op Verwijder installatie om te bevestigen.

Opera

1. Klik met de rechtermuisknop op het LastPass-pictogram in de knoppenbalk van Opera.
  2. Klik op Verwijderen uit Opera
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

LastPass voor toepassingen (LastApp voor Windows) verwijderen

De instructies voor het verwijderen van LastPass voor toepassingen (LastApp) kunnen verschillen afhankelijk van uw besturingssysteem.

1. Ga naar StartConfiguratieschermProgramma'sProgramma's en onderdelen > klik met de rechtermuisknop op LastPass (alleen deïnstalleren)Verwijderen.
  2. Klik op Ja om te bevestigen.

De LastPass-app voor de Mac verwijderen

1. Stop de LastPass-app voor de Mac.
  2. Ga naar de Finder > Programma's.
  3. Versleep de LastPass-app voor de Mac naar de Prullenmand.

Gerelateerd

LastPass downloaden en installeren

Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

Hoe verwijder ik mijn LastPass-account?

Uw LastPass-account opnieuw instellen