Problemen met de LastPass-desktop-app voor Windows oplossen

Als u wordt gevraagd de LastPass-desktop-app voor Windows bij te werken nadat u uw Windows-apparaat opnieuw heeft opgestart (ook als u de app al heeft bijgewerkt), kunt u een van de volgende dingen proberen om dit te verhelpen:

Verwijderen en opnieuw installeren

1. Verwijder de LastPass-desktop-app voor Windows.
  2. Start uw apparaat opnieuw op.
  3. Installeer de LastPass-desktop-app voor Windows opnieuw.

De Microsoft Store opnieuw instellen

1. Druk op de Windows-toets op uw toetsenbord.
  2. Typ 'PowerShell' in de zoekbalk. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op Windows PowerShell en selecteer Als beheerder uitvoeren.
  3. Voer de volgende tekenreeks in: Get-AppxPackage lastpass | Remove-AppxPackage
  4. Maak een map op de volgende locatie (als deze map nog niet bestaat): C:\WindowsAppReadiness.
  5. Start uw apparaat opnieuw op.
  6. Installeer de LastPass-desktop-app voor Windows opnieuw.

De controle op updates verwijderen uit de opstartprocedure

Als de gebruikersmachtigingen het toestaan kunt u Taakbeheer openen en alle aan LastPass gerelateerde vermeldingen en/of de algemene vermelding AppInstall uitschakelen. Hiermee voorkomt u dat er tijdens het opstarten een versiecontrole wordt uitgevoerd. Zie Wijzigen welke apps automatisch worden uitgevoerd voor meer informatie.

Het Appx-bestand installeren in plaats van de Microsoft Store-app

De bedrijfsbeheerder die de vermelding van de LastPass-Desktop-app voor Windows in de Microsoft Store beheert, moet deze optie inschakelen om de toepassing offline te kunnen installeren. Op die manier kunnen gebruikers het Appx-bestand downloaden en direct uitvoeren (in plaats van dat de Microsoft Store probeert de installatie te beheren).