Stap 1: Een inrichtingstoken aanmaken en de URL van de verbinding vastleggen in LastPass

Om het configuratieproces voor LastPass te starten met Azure AD, legt u zowel de URL van de verbinding als de inrichtingstoken vast vanuit de LastPass Admin Console.

Voordat u begint: U moet de machtiging voor superbeheerders om het beleid voor hoofdwachtwoorden te resetten inschakelen voor minimaal één LastPass-beheerder (die ook niet-federatieve beheerder is) in de LastPass Admin Console. Hierdoor kunnen alle LastPass-gebruikersaccounts nog hersteld worden (via het resetten van een hoofdwachtwoord) als een kritieke instelling voor federatieve aanmelding verkeerd is geconfigureerd of gewijzigd nadat de configuratie is voltooid.
Tip: Open een teksteditor zodat u de waarden kunt opslaan die worden gebruikt om de verbinding tussen LastPass en Azure AD in te stellen.
De stappen hieronder worden uitgevoerd in de LastPass Admin Console.
  1. Open de LastPass Admin Console door een browser te openen en naar een van de volgende pagina's te navigeren:

Opmerking: In Australië, Singapore en India bevinden zich datacenters, maar uw gegevens worden via het datacenter van de Verenigde Staten overgedragen.

2. Voer uw e-mailadres van uw beheerdersaccount en uw LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Ga naar Instellingen > Directory-integraties in het navigatiegedeelte links.
  4. Selecteer het Azure AD tabblad.
  5. Kopieer onder Verbinding de URL en plak die in uw teksteditor.

Let op: U gebruikt deze waarde in latere stappen.

6. Klik op Inrichtingstoken aanmaken om een token te genereren. Kopieer het Token en plak het in uw teksteditor.

Let op: U gebruikt deze waarde in latere stappen.

Waarschuwing: Let op: als u al een token heeft ingesteld in Azure AD en u selecteert Inrichtingstoken resetten, dan wordt het eerdere token ongeldig. U moet Azure AD dan bijwerken met het nieuwe token.

Problemen oplossen: Als u het tabblad Azure AD verlaat voordat u het token heeft gekopieerd, moet u een nieuw token genereren via Inrichtingstoken resetten.

U heeft zowel de URL van de verbinding als het inrichtingstoken gekopieerd vanuit de LastPass Admin Console.