Configuratie van de Sophos XG Firewall VPN voor het LastPass Universal Proxy RADIUS-protocol

Dit is een stapsgewijze beschrijving van het configureren van Sophos XG Firewall VPN voor LastPass Universal Proxy met behulp van het RADIUS-protocol, om LastPass MFA in te stellen als secundaire verificatiemethode. De volgende stappen bevatten de instellingen die betrekking hebben op de Universal Proxy.

• Configureer de RADIUS-server:
    1. Meld u aan bij de Admin Console en ga naar Configure > Authentication > Servers en klik op Add.
    2. Selecteer in het veld Server type de optie RADIUS server.

3. Stel de volgende velden in:

Server-naam
      De naam van de server.
      Server IP
      Het IP-adres van de Universal Proxy.
      Authentication port
      1812
      Time-out
      60
      Accounting port
      Leeg
      Gedeeld geheim
      Gedeeld geheim voor RADIUS dat is geconfigureerd in LastPass Universal Proxy.
      Group name attribute
      Alias voor de geconfigureerde groepsnaam, dat wordt weergegeven aan de gebruiker.

4. Klik op Opslaan.
  • Stel uw server in als de primaire verificatiemethode:
    1. Stel in de toepasselijke verificatiemethoden het volgende in:
      1. Selecteer in de Authentication Server List de server die u heeft geconfigureerd.
      2. Verplaats de Server naar de eerste positie in de lijst Selected Authentication Server.
    2. Klik op Toepassen.
De Sophos XG Firewall VPN is geconfigureerd.