Configuratie van Sophos XG Firewall VPN voor LastPass Universal Proxy met LDAP-protocol

Dit is een stapsgewijze beschrijving van het configureren van Sophos XG Firewall VPN voor LastPass Universal Proxy met behulp van het LDAP-protocol om LastPass MFA in te stellen als secundaire verificatiemethode. De volgende stappen bevatten de instellingen die betrekking hebben op de Universal Proxy.

Opmerking: Aangezien de Sophos XG Firewall de lijst met toegestane verificatie-items in één thread verwerkt, kan één client zich tegelijk aanmelden. Daarom kan een langere wachttijd te verwachten zijn.
  • Configureer de LDAP-server:
    1. Meld u aan bij de Admin Console en ga naar Configure > Authentication > Servers en klik op Add.
    2. Selecteer in het veld Server type de optie LDAP server.

3. Stel de volgende velden in:

Server-naam
      De naam van de server.
      Server IP/domain
      Het IP-adres van de Universal Proxy.
      Poort
      389
      Versie
      3
      Bind DN
      De gebruikersnaam voor de beheerder geconfigureerd voor LDAP-verificatie in de volgende indeling: CN=Administrator, CN=Gebruikers
      Wachtwoord
      Het wachtwoord van de LDAP-beheerder.
      Connection security
      Simple
      Basis-DN
      De Base DN waaronder de gebruikers zich bevinden, in de volgende indeling: DC=domein, DC=land_code.
      Authentication attribute
      sAMAccountName
      Email address attribute
      mail
      Group name attribute
      Alias voor de geconfigureerde groepsnaam, dat wordt weergegeven aan de gebruiker.
      Expiry date attribute
      date

4. Klik op Opslaan.
  • Stel uw server in als de primaire verificatiemethode:
    1. Ga naar Authentication > Services.
    2. Stel in de toepasselijke verificatiemethoden het volgende in:
      1. Selecteer in de Authentication Server List de server die u heeft geconfigureerd.
      2. Verplaats de Server naar de eerste positie in de lijst Selected Authentication Server.
    3. Klik op Toepassen.
De Sophos XG Firewall VPN is geconfigureerd.