Configuratie van Sophos XG Firewall VPN voor LastPass Universal Proxy

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

LastPass biedt MFA-integratie met uw Sophos XG Firewall met LastPass Universal Proxy.

Opmerking: De beschreven configuraties zijn gebaseerd van de volgende software- en hardwareversies:
  • Sophos XG Firewall versie 18.0.1 (build 396)
  • Sophos SSL VPN Client versie 2.1

Vereisten

1. Download en
  2. installeer LastPass Universal Proxy,
  3. en deze vervolgens configureren met behulp van de opdrachtregelinterface (CLI) of het configuratiebestand server.properties.

Nadat u de LastPass Universal Proxy heeft geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u uw Sophos XG Firewall VPN configureren voor verificatie met de volgende protocollen: